Κυριακή 28 Απριλίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κ.Π.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ Π.Φ. "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από το Α1΄ Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, ο Πολιτικός Φορέας «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» λαμβάνει μέρος στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024, με πλήρες ψηφοδέλτιο 42 υποψηφίων ευρωβουλευτών, που προέρχονται από όλη την Ελληνική Επικράτεια.

Η  Εθνική εκπροσώπηση της Ελλάς στην Ευρωβουλή, από γενναίες και ανεξάρτητες Ελληνικές φωνές είναι επιτακτική, για να κοπεί και να σταματήσει το άδικο που διαπράττεται απέναντι στο Έθνος μας και απέναντι στην Ευρώπη συνολικά.

Σκοπός των υποψηφίων ευρωβουλευτών της «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» είναι ο έλεγχος όλων των συμβάσεων και συμφωνιών, οι οποίες έχουν υπογραφεί, που είτε δεν τηρούνται είτε πλήττουν τα συμφέροντα των Ελλήνων.

Η διεκδίκηση όλων των κληρονομικών μας δικαιωμάτων στον παγκόσμιο πλούτο και πολιτισμό με σκοπό την ανάδειξη της Ελληνικότητας παγκοσμίως.

Η προάσπιση της ασφάλειας, της οικονομίας, της υγείας και των νόμων με προτεραιότητα την προστασία της φυσιολογίας του ανθρώπου.

Η πραγματική ιστορία μας αποδεικνύει ότι η Ευρώπη είναι των Ελλήνων. Σήμερα πολιτευτές με Ελληνική ψυχή, εκλεγμένοι από την βάση, ετοιμάζονται να μεγαλουργήσουν με Αξίες και Αρχές, διασφαλίζοντας την Ελλάδα και την Ευρώπη στο παρόν και στο μέλλον, με αφθονία υλικών και πνευματικών δυνάμεων και δυνατοτήτων, αντάξιων του Ελληνικού πολιτισμού. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου