Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ - Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ


Ο ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΙΛΛΥΡΙΑ (22-6-2019)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ: ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ


ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΟΘΥΛΛΕΥΜΑ ΨΕΜΜΑΤΟΣ, ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ 'Η ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΑ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ.

ΑΥΤΗ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΝΤΑΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΝΕΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ ΨΙΓΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ...

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΟΡΘΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ; ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙΣ ΤΑ ΑΔΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΔΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΣΟΥ.

Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΠΕΜΠΛΑΚΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟ ΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑΩ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΩΣΤΕ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ.

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΑΡΑΞΕ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΩΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ... ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΟΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΜΑΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΛΙΤΕΣ ΜΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ) ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΥΤΟ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΠΕΙΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΟΡΙΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ; ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ,

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΑ, ΕΤΟΙΜΑ, ΙΚΑΝΑ ΚΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ... ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ  Ε Σ Υ  ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ!!!
Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!!!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ!!!
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ... ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ!!!  
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.e-synews.gr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3r... ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8...

ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

email: info.stergiostzintzios@gmail.com

ΤΗΛ: 6977600939


                     https://www.instagram.com/stergios_tz79/Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου