Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΑΔΕ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ 3

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ , ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΕΓΓΥΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΓΥΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΓΥΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΒΑΖΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΔΗΦΑΓΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΣΟ ΤΙΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΥΓΙΑΝΘΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ.

ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ (ΑΑΔΕ) ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 1/1/2017 ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΕΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ. ΟΠΟΤΕ ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΦΕΙΛΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΑΔΕ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ.

ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΦΕΙΛΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ FUNDS. ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΑΝΤΕΙΟΤΡΟΠΩΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ , ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ FUNDS.

ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ, ΠΟΤΕ, ΑΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ, ΑΝ ΜΠΗΚΑΝ ΩΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ FUNDS ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ.

ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Η ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΓΝΩΜΟΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ. Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ.

ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΜΕ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΛΛΟΤΡΙΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΑΠΟ ΤΟ 2015.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΑΡΕΣΗΣ

ΠηγήΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου