Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Η σημερινή κατάσταση της χώρας μου είναι το αποτέλεσμα όλων αυτών των κομματικών πρακτικών που έχουμε βιώσει στην πολιτική ζωή της ελληνικής κοινωνίας από την είσοδο των κομμάτων μέσα σε αυτήν. Η ανυπαρξία της ελληνικής βούλησης τόσο από τους «Έλληνες» βουλευτές όσο και από τους «Έλληνες» ευρωβουλευτές έχει επιφέρει στον Έλληνα τεράστια δεινά όπως φτωχοποίηση, διωγμό της νεολαίας μας στο εξωτερικό, παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας και υποδούλωση για 99 χρόνια μέσω του ΤΑΙΠΕΔ (ΝΟΜΟΣ 4389/2016).
Όσο συνεχίζουμε και συντηρούμε την κομματοκρατία τόσο θα βιώνουμε ολοκληρωτικές πρακτικές εξόντωσης του Έλληνα. Για πρώτη φορά μετά το 1831 έχει συσταθεί νομική εκπροσώπηση του έθνους των Ελλήνων επικυρωμένη από τον Άρειο Πάγο, Α.Π. 6199/4-9-2015, η Ελλήνων Συνέλευσις.
Ένας αδιάκοπος αγώνας τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει ως αποτέλεσμα 406 γραφεία, τοπικούς οργανισμούς, συστράτευσης του έθνους των Ελλήνων. Δεν υπάρχει προεκλογικός αγώνας για εμάς παρά ο αγώνας της ζωής μας για την ανάσταση του Έλληνα.
Ήρθε η ώρα να στείλουμε στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο καθαρές ελληνικές φωνές που μόνο στόχο και σκοπό έχουν την επαναφορά της Ελλάδος και του Έλληνα πραγματικά στη θέση που τους ανήκει δηλαδή σε ρυθμιστικό παράγοντα τόσο στη νομισματική όσο και στην κοινωνική πολιτική της Ε.Ε.
Κατά καιρούς έχουμε ακούσει πολλά «άτοπα» από τους ευρωβουλευτές της Ελλάδος αλλά ποτέ δεν μας αποτύπωσαν την πραγματικότητα. Η πραγματικότητα είναι πως η Ε.Ε. είναι μια κοινοπραξία εταιρειών πλέον (κράτη – εταιρείες) όπου η Ελλάς είναι εταίρος – συνέταιρος με κεφάλαιο εγγυημένο από τους Έλληνες πολίτες. Ως συνέταιροι δικαιούμαστε να μάθουμε το ιδρυτικό κεφάλαιο το οποίο καταβάλαμε, τις εισφορές που δίνουμε ετησίως επίσημα από το 1987, πού τις έχουμε επενδύσει, τα κέρδη από αυτές και τι ποσά ακριβώς μας αναλογούν από τη διανομή κερδών, με πόσα κεφάλαια έχουμε εγγυηθεί την έκδοση του ευρώ και κατά ποιο ποσοστό μας ανήκει. Αυτή είναι η πραγματικότητα την οποία αποκρύπτουν οι κομματικοί ευρωβουλευτές από τους Έλληνες πολίτες, διότι τους σκέπασε η ύλη, η ιδιοτέλεια, τα μικροκομματικά συμφέροντα, τα προσωπικά πάθη και σκάνδαλα.
Ελάτε Έλληνες αδέλφια μου να στείλουμε στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ανθρώπους αποφασισμένους να καταδείξουν την απάτη, το άδικο και να δώσουν την μάχη για πρώτη φορά υπέρ των Ελλήνων με κάθε προσωπικό κόστος. Ήρθε η ώρα όπου οι Έλληνες πρέπει να φτιάξουμε στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο την πτέρυγα των Ελλήνων και όχι να ενσωματωνόμαστε σε παρατάξεις κομμάτων.

Ήρθε η ώρα να απαιτήσουμε τα πνευματικά δικαιώματα από την χρήση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς στα μουσεία της Ευρώπης και όχι μόνο.

Ήρθε η ώρα να απαιτήσουμε τις γερμανικές αποζημιώσεις που είναι κατατεθειμένες στην BIS εδώ και 50 και πλέον χρόνια.

Ήρθε η ώρα να δικάσουμε στα Διεθνή Ευρωπαϊκά Δικαστήρια όποιον πολιτικό εξαπάτησε και πρόδωσε τον Έλληνα.

Η Ελλήνων Συνέλευσις με 41 + 1 υποψήφιους ευρωβουλευτές και τον Αρτέμη Σώρρα να ηγείται ο ίδιος ως υποψήφιος, είναι έτοιμη, με χαραγμένη μια πολύ υψηλή στρατηγική και γνώση, μα πάνω από όλα αδέσμευτη να δείξει στους ευρωπαίους εταίρους μας τι εστί ελληνικός έλεγχος.

Στήριξε αυτήν την τεράστια προσπάθεια που κάνουμε εδώ και 4 χρόνια επίσημα. 

Στείλε στην ευρωβουλή πραγματικούς Έλληνες της καθημερινότητας, οπλισμένους με ατσαλένια ελληνική βούληση για την αποκατάσταση της αλήθειας και του δικαίου.

ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου