Κυριακή 14 Απριλίου 2019

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ 13-4-2019

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ 13-4-2019

 ΒΙΝΤΕΟ ΟΜΙΛΙΑΣ:ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ:

ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΗΤΑΝ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 1831. ΜΑΣ ΕΣΦΑΖΑΝ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 1821 ΑΦΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ,.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ Ο ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΑΠΟ ΤΟ 1987 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ. Ο ΟΤΤΟ ΕΦΕΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ 62000 ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΔΕΚΟ ΣΕ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ. Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΩΣ ΜΕ ΤΕΣΤ DNA ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ. 4.000.000 ΨΥΧΕΣ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ, ΜΑΝΑΔΕΣ ΜΕ ΝΕΚΡΑ ΜΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ. Ο ΨΕΥΤΟΕΘΝΑΡΧΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΕΒΓΑΛΕ ΝΟΜΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΔΙΧΩΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.


ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.

ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ.

ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ, ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ.

ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ, ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ 50%. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ SINGULAR. ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ 11000 ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ ΔΙΧΩΣ ΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΣΠΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΦΕΚ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΕ ΦΕΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΠΟΤΕ!


ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΝ ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΙΑΣ ΡΟΥΓΚΛΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ.


ΟΣΟΙ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2300 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΔΕΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η Ε.Ε. ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΚΡΑΤΗ. Η ΕΚΤ ΚΟΒΕΙ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΣΕΝΓΚΕΝ.
  • ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙ.
  • ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε. 
  • ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΥΨΟΥΣ 3,5 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΚΟ 
  • ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 
ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ Ε.Ε. ΟΡΙΖΕΙ ΠΩΣ Ο ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΚΟ.

ΤΟ ΕΥΡΩ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου